Diós-szilvás lédig szaloncukor 250g
3300 Ft
Kevert diómarcipánból készült szaloncukor, amelynek a belsejébe szilvalekvárt töltünk. A különlegességét az adja, hogy ellentétben a zserbó szaloncukorral, ahol kizárólag diót használtunk a marcipán készítésénél, itt a dió felét mandulára cseréltük, ezáltál lágyabb, kevésbé karcos ízt kapunk, amely sokkal jobban harmonizál a tejcsokoládéval.
Összetevők: tejcsokoládé 26% (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin), cukor, dió 13% mandula 13%, , ivóvíz, szilvalekvár 5%, glükózszirup, aszalt szilvalé sűrítmény 4%, rum, sűrítőanyag: pektin, fahéj, tartósítószer: kálium-szorbát.
Nyomokban egyéb dióféléket, tojást és glutént tartalmazhat!
A termék dióhéjat tartalmazhat!
Kakaó szárazanyag tartalom a tejcsokoládéban: legalább 42%
Nyomokban tartalmazhat:
glutén, diófélék
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia : 1977kJ/473kcal , Zsír : 26.7g , amelyből telített zsírsavak : 7.7g , Szénhidrát : 48.9g , amelyből cukrok : 46.4g
Rost : 3.4g , Fehérje : 7.5g, Nátrium : 0.1g
Ezeket kóstoltad már?
Egyedi termékek
Saját gyártású, kézműves
édesség különlegességek.
Mentes termékek
Cukor, laktóz, glutén mentes
és paleo termékek.
Szezonális különlegességek
Húsvéti, nőnapi, karácsonyi, szilveszteri édesség különlegességek.
Bonbonok és desszertek
Számos ízesítésben és kivitelben.